Monday, September 22, 2008

Διαχείριση κρίσης

Αισθάνεσαι υπέροχα, έχεις ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, γελάνε τα ματάκια σου, όλα τα βλέπεις θετικά στον κόσμο γύρω σου, αισθάνεσαι δημιουργικός, αισθάνεσαι δικαιωμένος, αισθάνεσαι επιτέλους σωστά. Και σε αυτό το σημείο ακριβώς, που έχεις κλείσει τα μάτια και χαμογελάς, έρχεται ο χειρότερος εφιάλτης σου και σου σκάει ένα χαστούκι, που όμοιό του δεν φανταζόσουν ότι υπάρχει. Τουλάχιστον, έτσι μοιάζει εκείνη τη στιγμή...

Πώς αντιδράς;

20 comments:

Aggelos Spyrou said...

Δεν αντιδράς, το ξεχνάς, αφήνεις να νυχτώσει, να κοιμηθείς και το πρωί το πιάνεις από τα μαλλιά και το φέρνεις δυο σβούρες.

Καλησπέρα!

bbchris said...

Με χαμόγελο :)

JoaN said...

χμ... το περίμενα ότι δεν θα χει ευχάριστο τέλος το ποστ.

Νομίζω πως οι από πάνω είπαν τους δύο καλύτερους τρόπους!

[Germanos] said...

Ρωτάς το Γερμανό

Mogwai said...

και ο γερμανος ρωταει το mogwai τι να σου απαντησει

Anonymous said...

αδιαφορεις. (it works..)

pietà said...

@aggelos
Wraia ta les... Ki an meta ti sboura sou ksanarthei??
@chris
Auto einai pleon monimo. Me laser to exo ftiaxei!
@joan
Geia sou kopelia!
@germanos
Tha ton rotisw tote.
@mogwai
Kai tha perimenw to mogwai na tou pei ti na mou apantisei.
@lifewhispers
Ki an den pei to mogwai ston germano ti na mou apantisei, tha adiaforisw.

OK!

Anonymous said...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗ DRAMA QUEEN, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ +ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΚΗΔΩΝ; ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΕΔΩ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ. ΔΙΑ-ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΓΑΡ.

pietà said...

Στην ουσία αυτού του σχολίου, καθώς και στο σχόλιο, θα απαντούσα μετά χαράς αν είχες τα κότσια να μην κρυφτείς πίσω από την "εύκολη" ανωνυμία, αγαπητέ αναγνώστη και κριτή μου. Προς το παρόν, έχω να κάνω με έναν άγνωστο που τα χει βάλει με την πάρτη μου. Ο καθένας με τα βίτσια του...
Καλημέρα!

Anonymous said...

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ! ΟΥΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΛΕΓΟΜΑΙ ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟ argyris_paspalas@yahoo.gr, ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ. ΜΑΘΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΙΤΣΙΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΕΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ "ΜΕ ΧΑΡΑ" ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΜΩΣ, ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

Anonymous said...

Ανταπέδωσέ του το χαστούκι αγαπητή. Αν μπορείς αυτή είναι η εξιλλεωτική αντίδραση.

[Germanos] said...

Βρηκα τον Μαλάκα 145

[Germanos] said...

Ειναι σοβαρο αυτο λεω
αι αμ χαπυ

pietà said...

@Αργύρης Πασπαλάς
1. Δεν έκανα λάθος, ως ανώνυμος το άφησες το σχόλιο. Το νόημα, εσύ το ξέρεις, εσύ το διάλεξες.
2. Το τι θα κάνω με το μπλογκ μου, είναι δική μου δουλειά.
3. Το μπλογκ αποτελεί προσωπικό χώρο έκφρασης του καθενός, τον οποίο διαθέτει εκουσίως στο διαδίκτυο. Αν δεν με γελούν τα αγγλικά μου, comment σημαίνει ΣΧΟΛΙΟ και πουθενά μέσα σε αυτές τις σελίδες δεν θα βρεις link με τη λέξη ΚΡΙΤΙΚΗ. Κριτική λοιπόν, ΟΧΙ, δεν δέχομαι να μου κάνεις, κράτα την για τον εαυτό σου.
4. Δεν ξέρεις ούτε εμένα, ούτε τη ζωή μου, ούτε τον χαρακτήρα μου για να αμφιβάλλεις, να προσβάλλεις και να εξαπολύεις τέτοιους χαρακτηρισμούς δημοσίως, και τα γραπτά μου δεν σου δίνουν κανένα τέτοιο δικαίωμα. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να ανακαλέσεις.
5. Τα χρόνια της εκπαίδευσης για μένα τέλειωσαν, το υφάκι του δασκάλου δεν πιάνει εδώ και πολλά χρόνια...
Καλή σου μέρα.

pietà said...

@island
Pou tha paei, tha to kataferw kapoia stigmi...
@germanos
Ston planiti happy, kaneis den kleinei mati!

Anonymous said...

ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ! ΛΟΙΠΟΝ... ΠΡΩΤΟΝ, ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΕ ΟΣΑ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ (ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ 'TOS' ΤΗΣ GOOGLE, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ), ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ Η'/ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ, ΕΣΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ «pietà» ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ (ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΠΙΑ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ IP ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ «ΜΠΡΟΚΟΛΙ» ΜΕ ΚΡΟΟΥΛΕΡΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ -ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ), ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΙΦΟΥΛΚΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ, ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΜΑΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑ. Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΥΚΟΛΙΑ» ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΝΤΑΣ Ή ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΜΥΔΡΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, Η ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ; ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗ DRAMA QUEEN, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ +ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΟ «Γηράσκω αεί διδασκόμενος» ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ «pietà».

[Germanos] said...

Ο σιωπολόγος ητανε πιο νορμάλ τωρα που το σκέφτομαι.
Αμα αφησει κομεντ και ο Ελβις φωνάξτε με

pietà said...

Αγαπητέ Αργύρη, καλημέρα!
Το όνομά μου είναι Γεωργία και θέλω να σε ευχαριστήσω που σήμερα με το σχόλιό σου μου έφτιαξες τη μέρα! Δηλαδή, πραγματικά, δεν ξέρω τι είναι...αλλά πρέπει να κάνει πολύ καλή δουλειά! Εφόσον έχω να κάνω με ανακρίβειες - και αυτό επιβεβαιώνεται από τον οποιοδήποτε αναγνώστη που με ξέρει και προσωπικά - σταματώ την κουβέντα εδώ. Και ΑΥΤΟ είναι δικαίωμά μου.

ΥΓ. αν δε σε παίρνει να φωνάξεις εκεί που πρέπει, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Μην σε ξαναπετύχω εδώ μέσα....

JoaN said...

Ti nai toyta?! koimomane toy kaloy kairou. Kai ta diabasa anypospiasth xwirs na exw thn gaba8a me ta pop corn. ftoy....

cateof said...

Δεν έχει κι άδικο ο Αργύρης, αφήνεις μια αοριστία να αιωρείται σε όσα γράφεις, χωρίς τελικά να μας λες ποιος είναι ο χειρότερος εφιάλτης σου και τι ακριβώς σου συνέβει.

Εμένα στη σχολή μου έμαθαν ότι κάθε τι που γράφουμε θα πρέπει να απαντά στις πέντε λέξεις: ποιος, που, πότε, τι, γιατί. Μόνο έτσι μπορεί να θεωρηθεί άρτιο, αλλιώς αφήνει πολλά ερωτήματα αναπάντητα. Τέσπα.