Wednesday, February 14, 2007

To know me better!

Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή;;;;;
Μπαααα!

Συνεχίζω λοιπόν το πανέμορφο chain που έχει δημιουργηθεί....

1. My middle name is program. Δεν αντέχω να περιμένω τελευταία στιγμή να οργανωθώ για κάτι, είμαι ικανή να κανονίζω καφέδες για ένα μήνα μετά (και όχι μόνο), μου την δίνει όταν οι υπόλοιποι με κράζουν για αυτό, διότι με έχει σώσει πολλές φορές από πολλά κακά, μου τη δίνει επίσης να πρέπει να βασίζομαι για κάτι που θα κάνω κι εγώ σε ανθρώπους που θα το κανονίσουν την ίδια μέρα!!!! (αλλά δεν πειράζει, τους αγαπάω εξίσου)

2. Είμαι απίστευτα πρωινός τύπος. Μπορώ να σηκωθώ χαράματα (για τους λοιπούς) κι ας έχω γυρίσει χαράματα. Δεν διάβαζα ποτέ τα βράδια, δεν έγραφα ποτέ τα βράδια, έχω αργήσει στη δουλειά επειδή δεν χτύπησε το ξυπνητήρι μονάχα 2 φορές στη ζωή μου και το έφερα βαρέως για έναν μήνα (μέχρι και εξετάσεις έκανα να δω τι έχω), το βράδυ με παίρνει ο ύπνος ακόμα κι αν τρελλαίνομαι για το έργο που βλέπω, γενικά είμαι ικανή να κοιμηθώ την ίδια ώρα με τις κότες, αν δεν έχω κάτι να κάνω ή αν δεν έχω παρέα (γενικής φύσεως παρέα).

3. Νομίζω ότι το χιούμορ μου ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους (αν δεν το έχετε καταλάβει, δεν είστε ένας από αυτούς). Είμαι απίστευτα καυστική τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό μου και αυτό παρεξηγείται εύκολα. Εάν βρω ισάξιο αντίπαλο, δεν σου μένει άντερο. Σε αυτό οφείλεται και το γεγονός ότι δύσκολα δεν θα πω αυτό που σκέφτομαι (γμτ) για να πω αυτό που ο άλλος θέλει να ακούσει.

4. Μου αρέσει η μαγειρική για πολλούς. Δεν θα κάτσω να φτιάξω κάτι για μένα, βαριέμαι. Βάλε με να μαγειρεύω για 10, η καλύτερή μου. Γενικά στα θέματα της κουζίνας, αν με αφήσεις ανενόχλητη και πλήρως εφοδιασμένη, κάνω θαύματα. Θαύματα κάνω και χωρίς να είμαι πλήρως εφοδιασμένη, αφού χρησιμοποιώ και την φαντασία μου σε μεγάλο βαθμό. Επίσης τρώω φαγητά που οι άλλοι τρώνε (ούτε καν) όταν είναι άρρωστοι - βλ. λαπάδες, τραχανάδες.

5. Έχω ένα θεματάκι με τις παρέες. Όταν βρίσκομαι σε παρέα, θέλω να περνάνε όλοι καλά. Αν κάποιος δεν μου φανεί να περνάει καλά, λειτουργεί αυτομάτως ένας μηχανισμός "αυτό-φταιξίματος", αισθάνομαι ότι είναι χρέος μου να τον κάνω να περάσει καλά, διότι φταίω εγώ που δεν περνάει, και στεναχωριέμαι αφάνταστα όταν δεν πετυχαίνει! Αυτό πρέπει να το κόψω, το ξέρω...

Αυτά τα ολίγα... Be nice!!!!

Ποιος άλλος;;;;

Το Bicoutti (όταν επιστρέψει)
Ο sNikolas
Η argyrenia
Η gorgonitsa
Ο zouri

Αν επαναλαμβάνομαι...συγχωρέστε με!!!

12 comments:

Anonymous said...

Οτι εχεις φωτοστέφανο δεν το γράφεις........

pietà said...

Αυτό πρέπει να το ξέρουν μόνο όσοι το ανακαλύπτουν...

Blogaki said...

Μπα; Πάει να λέμε και ψέματα σ'αυτό το παιχνίδι;;;

Anonymous said...

Εγω δεν είπα ψεματα
Το φωτοστέφανο το είδα...
[αλλα είμαι νταουν σήμερα μπορω να αναστενάξω αντι να κάνω
comment ? (γ.. τα φουλάρια μου)]

Anonymous said...

Στα πρώτα δύο δεν ταιριάζουμε καθόλου μα καθόλου. Αν μου πεις, τι θα κάνουμε αύριο το βράδυ, θα σου πω, μα είναι δυνατόν βρε καλό μου, να μπορώ να προβλέψω σε τι ψυχολογική κατάσταση θα είμαι αύριο το βράδυ;;; Μπορεί να σου πω να πάμε Φλωρινιώτη και να κλείσουμε τραπέζι, μπορεί όμως τελικά να έχω όρεξη να κάτσουμε μέσα να φάμε σουβλάκια και να δούμε dvd.
Το ότι το πρωί υπολειτουργώ, δεν το αναφέρω καν.

Μμμ, ωραια που σε γνωρίζουμε καλύτερα.

Για στείλε και κάνα μελάκι με το msn σου να γίνουμε μία ωραία ατμόσφαιρα.

:)

zouri1 said...

κατσε να τα ξαναδιαβασω ,για να καταλαβω τι τυπος εισαι.
Αλλα επρεπε να γραψεις και για το μεγαλο σου μειονεκτημα,Τις φιλες σου χαχαχχαχ

jul said...

Λοιπον, ενα εχω να πω...Εμεις οι δυο μπορει να ειμαστε δίδυμες αδερφές!!!Δηλαδη μπορει να εισαι ο κλώνος μου!!!Δεν εξηγείται διαφορετικά ΤΕΤΟΙΑ ομοιότητα!!!!
Σε όλα ομως... Φτου σου βρε να μην σε ματιάξω!!!!

Spyros said...

Ki egw ena exw na pw.. eimai o anti-didumos aderfos ths pietas (a kalo e)(kai ths julia).

STATLER-WALDORF said...

Αυτό με την ιδιαιτερότητα του χιούμορ το έχω και ρω , σε απελπιστικό βαθμό μάλλον τώρα τελευταία , σε σημείο που να μην μπορεί να το καταλάβει κανείς πια…

Sokolati said...

Όσον αφορά τη μαγειρική για πολλούς, συμφωνώ μαζί σου

pietà said...

@blogaki
Εγώ είπα ψέματα;;; Σε τι;;;
@argyrenia
Αυτά τα δύο είναι σπάνια να τα βρεις πλέον γενικά σε ανθρώπους, το έχω αποδεκτεί καλή μου... Μελάκι, βεβαίως!
@zouri
Τα ξαναδιάβασες? Κατάλαβες κάτι;;;
@julia
Να το ψάξω;;;;;

pietà said...

@spyros
Μην ψαρώνεις Σπύρε, εσύ είσαι μοναδικός στο είδος σου!
@statler-waldorf
Χμμμ... Κρίμα όμως. Δεν θα ήθελα να μου τύχει. Να έρχεσαι εδώ, να ανταλλάσσουμε χιούμορ!!!
@sokolati
Δεν είναι πολύ ωραία;;; (αρκεί να τους αρέσει...)